Maling av loftsleilighet på Bygdø.

Kunden hadde akkurat kjøpt en leilighet på Bygdø i Oslo som fremsto som litt ut-datert og med mye furudetaljer. Vi ble derfor engasjert til å gjøre om uttrykket i leiligheten. Kunden valgte selv ut farger, hvorpå vi bisto med produktvalg og utførelsen av arbeidet.

Alle vegger og tak ble vasket og malt hvite. Alle furudetaljer som lister, og vinduer/dører ble malt hvite. På hemsen ble gulvet strippet for vegg til vegg-teppet og gulvet ble pusset og malt hvitt.

De resterende gulvene, som alle var i gammelt tre, ble pusset og beiset sorte, for deretter å bli lakket med 3 strøk klarlakk med pussing mellom hvert lag. Dette gir ett utrolig stilig uttryk, med sort gulv, men man ser fortsatt strukturen i treverket.

Videre ble alle garderobeskapene malt med sort blank maling, samme ble ytterdøren.   En annen spennende del av jobben, var å male baderoms-flisene sorte. Noe som gav ett veldig moderne preg på ett bad som fra før fremsto som litt kjedelig. For å ikke snakke om at det er en utrolig billig måte å oppgradere badet.

Kunden ble i alle fall meget fornøyd med resultatet og vil anbefale oss til alle sine venner og bekjente, og da er vi fornøyde også.