Nytt bad i hytte på Enhus Kråkerøy

Denne kunden ønsket å tilbringe mer tid på hytta en tidligere, og ville derfor oppgradere badet til høy standard med flis på gulv og tak.

I og med at det eksisterende badet var i ett uisolert påbygg som var bygget med altfor spinkle materialer, så vi måtte bygge opp alle veggene på nytt, slå på vindsperre, isolere. Her unngikk vi å slå på fuktsperre på innsiden i og med vi skulle smøre membran siden det var ett bad.  Hvis begge deler blir gjort kan man oppleve at fuktighet som finnes i treverket eller kommer til på annen måte blir «fanget» mellom fuktsperren og membranen.

Videre ble taket forsterket, og vi etablerte lufting, isolerte og slo på fuktsperre på innsiden. Dernest måtte deler av bjelkelaget på gulvet også forsterkes da det var for dårlig/utstablit til å flytspakle inn varmekabler der. Gulvet ble også isolert uten fuktsperre, også der pga membran skulle på etterpå. Deretter skrudd

Når så dette ble gjort skrudde vi på OSB-plater, etablerte spikerslag for vask, dusj og vegg-hengt toalett. Dernest skrudde vi på Wedi-plater på veggene.

Videre la elektrikeren varmekaler hvorpå vi flytsparklet oppå. Deretter tapet vi alle skjøter på veggene med membrantape, festet sluk og gjennomførings mansjetter før vi smurte ett strøk med membran rundt på alle veggene og 3 strøk på gulvet.

Deretter ble det lagt fliser på vegger og gulv og fuget  før rørlegger og elektriker monterte utstyret til badet.

Til slutt la vi silikon mellom utstyr og vegg/gulv.

Denne jobben ble gjort i 2013, og vi har i år, 2014 fått flere jobber av kunden, noe som skulle tilsi de var veldig fornøyde med jobben vi har gjort.