Stort bad på 20 kvm i lyse farger

Dette badet ble tegnet av interiørarkitektene Kreo AS i Oslo. De lag vekt på materialvalg, beslysningsplan og rominndeling.

Badet er på 20 kvm og inneholder to vasker og skuffeseksjoner, innebygd og flislagt sisterne/toalett, en eget «dusjrom» med to dusjer og slukrist som er langsgående med veggen. Det er også funnet plass til ett lite «vaskerom» med plass til en kommode og samt vaskemaskin og tørketrommel.

Material og farge valget gjør også sitt til å skape ett lukuriøst og varmt preg. Flisene på badekaret er glassmosaikk fra Fired Earth, og flisene på gulvet og veggene er kvalitetsfliser fra Fliskompaniet i Fredrikstad. Veggflisene er fra Bergersen Flis på Ryen. Rørleggerarbeidet er utført av Skjerviken Rør og elektrikerarbeidene er gjort av Kahn Service i Fredrikstad. Som er våre faste samarbeidspartnere på rør og elektrikerarbeid.

Gulvflisene er  30×30 fliser,  lagt i diagonalt mønster på gulv, og 30×20 fliser på veggen, med ett felt med fliser med «vanndråpe-effekt». I og med dette er bad i ett funkis-hus så er er runde hjørner ikke «lov» Dermed er det benyttet hjørnelister som har 90 graders kanter kanter,(90 grader) istedet for avrundet som er vanlig. I taket er det felt inn høyttalere med subwoofer med trådløs forbindelse til stereo.

I sum er gir alt sammen ett varmt og innbydende lite «spa»